Contact

De Rotterdam Rooftop Walk wordt georganiseerd door Stichting Rotterdamse Dakendagen. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@rotterdamsedakendagen.nl.

Je kunt het informatiepunt van de Rooftop Walk vinden in de Koopgoot (Beurstraverse). Hier kun je al je vragen stellen en ook speciale Rooftop Walk merchandise kopen.

KANTOOR Rotterdamse Dakendagen

Zomerhofstraat 80 (unit 5.07)
3032 CM Rotterdam

POSTADRES

Stichting Rotterdamse Dakendagen
Heemraadsplein 8b
3023 BC Rotterdam

info@rotterdamsedakendagen.nl

PERS

Voor alle persinformatie en vragen hierover kunt u contact opnemen met Diane Borst via: publiciteit@rotterdamsedakendagen.nl

VRIJWILLIGERS

Voor de Rooftop Walk zijn we op zoek naar enthousiaste dakliefhebbers om onze vrijwilligerscrew van 26 mei t/t 26 juni 2022 te versterken. Ben jij zo iemand of ken je mensen die dit leuk vinden? Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

DISCLAIMER

Deze website is met grote zorg samengesteld. Het programma is echter onderhevig aan veranderingen door o.a. weersomstandigheden. De organisatie is te allen tijde bevoegd om wijzigingen hierin aan te brengen. Voor de juistheid en de volledigheid van de deelnemende instellingen kan niet worden ingestaan. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Rotterdamse Dakendagen kan niet garanderen dat de website foutloos functioneert.