ROOFTOP WALK MET LIFT

Speciaal voor bezoekers die geen gebruik kunnen maken van de trap realiseren we op maandag 20 en dinsdag 21 juni tussen 14:00 en 17:00 uur mogelijkheid om de Rooftop Walk te bezoeken met een lift. Dit kan alleen via de Q-Park Parkeergarage naast de Bijenkorf aan de Aert van Nesstraat 16. We hebben toestemming gekregen om een aantal bezoekers de route andersom te laten afleggen. Om dit mogelijk te maken verkopen we minder tickets voor de reguliere toegang, zodat de tegenstroom geen problemen oplevert. Tijdens het aangepaste bezoek loop je tot aan het dak van het WTC Rotterdam en keer je daarna weer om. Je verlaat het dak via de parkeergarage of de reguliere route, de trap in de Aert van Nesstraat.

Let op: er is geen mogelijkheid om de Rooftop Walk op deze momenten met een rolstoel te bezoeken. Er zijn dan namelijk geen ramps die toegang geven tot de brug.

Tickets

€3,50 volwassene (iedereen vanaf 16 jaar)
€3,50 1 kind (< 16 jaar) + 1 volwassene

Let op: Kinderen tot en met 15 jaar mogen (gratis) de Rooftop Walk betreden, maar alleen onder begeleiding van een volwassene. Maximaal 1 kind per volwassen begeleider, dit is een veiligheidsmaatregel. Je bestelt 1 x (!) het tarief ‘1 Adult + 1 Child’ en na het afrekenen ontvang je twee tickets in je inbox.

datums en tijden

Maandag 20 juni van 14:00 – 17:00 uur
Dinsdag 21 juni van 14:00 – 17:00 uur

Mag ik ook dit tijdslot boeken als ik geen fysieke beperking heb?

Deze tijdstippen zijn bedoeld als toegankelijkheidsoplossing voor bezoekers die hier bij gebaat zijn (en hun gezelschap). Indien je niet tot deze groep behoort, boek dan een voor een ander moment, via de reguliere weg. Dagelijks komen er nog tickets vrij voor de dag zelf.

Welke delen van de Rooftop Walk zijn te bezoeken op deze tijden?

Tijdens dit speciale event kun je met de lift naar boven. Als je daar bent moet je nog steeds af en toe een trapje op, bijvoorbeeld om de brug op te komen. Nadat je over de brug bent geweest kun je omkeren om uiteindelijk weer via de parkeergarage naar buiten te gaan. Zo vermijd je alle grote trappen.

Kan ik parkeren op locatie?

Je kunt parkeren in de Q-Park Bijenkorf. Let op: de parkeerkosten zijn niet inbegrepen in het ticket. Let op: de maximale inrijdhoogte 1.90 meter.