Rotterdam Rooftop Walk

wandelen door een toekomstbeeld van de stad

Na 32 mooie dagen is de Rooftop Walk gesloten, hartelijk dank voor je bezoek!

Een maand lang mooie vergezichten: van 26 mei t/m 26 juni 2022 beleefde je hoe dakgebruik kan bijdragen aan een betere toekomst voor stadsbewoners. Rotterdamse Dakendagen organiseert naast het gelijknamige festival de Rotterdam Rooftop Walk, een route op dakniveau inclusief een loopbrug tussen WTC Rotterdam en de Bijenkorf.

Tentoonstelling terugkijken

Op de Rooftop Walk kwam je allerlei innovatieve voorbeelden van (toekomstig) dakgebruik tegen. Laat je inspireren door een toekomstbeeld van de stad.

Dit was de Rooftop Walk

Ruim 200.000 bezoekers bewandelden tussen 26 mei en 26 juni de Rooftop Walk en beleefden een toekomstbeeld voor de stad. Lees hier ons afsluitende persbericht.

Deze zomer op het dak: Torenmuziek

Geniet in juli en augustus van fijne zomeravondconcerten op het dak van De Heuvel. Topbeiaardiers die het carillon van de Laurenskerk bespelen gecombineerd met professionele muzikanten.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws rondom ander programma van Rotterdamse Dakendagen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Jouw aandenken aan de Rooftop Walk

Wij recyclen zo veel mogelijk gebruikte materialen van de Rooftop Walk. En daarom gaat ontwerpbureau Talk of the Town aan de slag om mooie oranje opstapjes voor thuis te maken van een deel van ons tapijt! Lees hoe je jouw aandenken kunt bemachtigen

Bezoek Het Podium

Nog geen genoeg van daken? Deze zomer bezoek je nog tot 17 augustus het roze Podium op het dak van Het Nieuwe Instituut. Inclusief een volledig activiteitenprogramma.