Air Offices

Het voormalige V&D-pand heeft al een lange geschiedenis in Rotterdam. En terwijl je hier staat breekt weer een geheel nieuwe fase aan: NEOO, Schroders Capital en Angelo Gordon ontwikkelen hier AIR Offices. Een multifunctioneel gebouw dat is ontworpen op duurzaamheid en flexibiliteit, met 23.300 m² future-proof kantoorruimte. Op het dak komt een luxe skyline-paviljoen met terras en uitzicht over de stad.

Nieuwsgierig? Via deze link kun je een virtuele wandeling door het toekomstige gebouw maken.

THE FUTURE IS AIR

Ruimte voor ambitie. Ruimte voor verandering. Ruimte om elke dag met een frisse blik vooruit te kijken. Die ruimte vind je straks in AIR; werken, winkelen en eten aan het Beursplein, in het bruisende centrum van Rotterdam.

AIR is een herontwikkeling van een naar binnen gekeerd warenhuis naar een multifunctioneel gebouw met een open karakter. AIR bestaat uit ca. 10.000m² voor retail en 25.000m² kantoorruimte, beter bekent als AIR Offices.

Bij AIR staan duurzaamheid, gezondheid en het geluk van gebruikers centraal in het ontwerp, van bouw tot inrichting.

AIR architect Imola Bérczi; “AIR is een vorm van campusdesign met een hoofdrol voor levendigheid en sociale interactie. Binnen creëren we een sfeer waarin mensen makkelijk bewegen, met een overvloed aan daglicht, ruimtelijkheid en frisse lucht.”

LOOK UP!

In de levendige plint buiten vinden gebruikers en voorbijgangers moderne winkels en aantrekkelijke horecagelegenheden. Binnen wordt je verwelkomd in een zee van licht en ruimte. Het atrium vormt het kloppend hart van AIR, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, koffiedrinken, een moment van rust vinden en inspiratie opdoen. Rondom het atrium bijzonder ruime vloeroppervlaktes voor kantoren. Daarboven, op het dak, straks het best bewaarde geheim van Rotterdam: het exclusieve AIR Skyline paviljoen met groot lounge terras en spectaculair uitzicht over de binnenstad.

AIR wordt ontwikkeld door NEOO, Schroders Capital en Angelo Gordon. Oplevering staat gepland voor 2023. Neem hier alvast een kijkje in de toekomst met deze virtuele rondleiding.