Rotterdam Rooftop Roll

Op donderdag 16 juni van 16:00 – 20:00 uur en vrijdag 17 juni van 10:00 – 14:00 uur organiseren wij speciale bezoekuren van de Rotterdam Rooftop Walk voor bezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel. Zij kunnen dan met de lift via de Q-Park Bijenkorf de Rooftop Walk betreden en via tijdelijke ramps de loopbrug over de Coolsingel oversteken. Je begaat de route dus eigenlijk andersom, een unieke ervaring!

Tarieven

1 persoon (met 1 rolstoel) €3,50
2 personen (met max. 1 rolstoel) €3,50

Voor iedere rolstoel moet een eigen tijdslot geboekt worden, er past slechts 1 rolstoel tegelijk in de lift. De liftdeur is 78,5 cm breed.

datums en tijden

Donderdag 16 juni van 16:00 – 20:00 uur
Vrijdag 17 juni van 10:00 – 14:00 uur

Iedere 5 minuten is er een tijdslot beschikbaar

Mag ik dit tijdslot boeken als ik slecht ter been ben, maar geen rolstoel heb?

Tijdens dit speciale event kun je met de lift naar boven. Maar als je daar eenmaal bent moet je nog steeds enkele kleine trappen op. Voor de rolstoelen gaan wij hier ramps bouwen, met een helling van 10% (6 graden). Hier kun je ook te voet overheen, maar wij kunnen niet inschatten of dit voor jou haalbaar is.

Mag ik ook dit tijdslot boeken als ik geen fysieke beperking heb?

De Rotterdam Rooftop Roll is bedoeld als toegankelijkheidsoplossing voor bezoekers die hier bij gebaat zijn (en hun gezelschap). Indien je niet tot deze groep behoort, boek dan een voor een ander moment, via de reguliere weg.

Kan ik parkeren op locatie?

Je kunt parkeren in de Q-Park Bijenkorf. Let wel op bij vervoer op maat: de inrit is 1.80 meter hoog. De parkeerkosten zijn niet inbegrepen in het ticket.